Nous capítols

Torna "Latituds"

El programa torna amb nous capítols sobre drets humans i desenvolupament social. En el primer, "Veïns solidaris", es parlarà de les iniciatives solidàries de ciutadans anònims per ajudar els seus veïns i sorgides arran de la crisi.

El dimecres 8 de gener torna "Latituds" al 33, amb nous capítols sobre drets hu­mans i desenvolupament social. Cada dimecres, a les 23.00, el programa s'acostarà a un tema d'actualitat, com ara els efectes de la crisi en la salut mental o les cooperatives per atendre persones.

Al primer capítol parlarem dels veïns solidaris. La crisi econòmica arriba a tots els sectors de la societat. Per pal·liar aquesta situació, han nascut multitud d'iniciatives espontànies de ciutadans anònims que s'han organitzat per ajudar els seus veïns.

Produït per Televisió de Catalunya, "Latituds" vol fomentar la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar la societat i segueix amb una atenció especial els projectes de les entitats socials i de les ONGs.

Des de la primavera del 2011 "Latituds" ha treballat amb l'assessorament de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, per donar visibilitat als temes del tercer sector social. Amb els nous capítols, de vint-i-cinc minuts cadascun, el programa arribarà als 79 d'emesos.
Anar al contingut