Sèrie

Any nou, gent nova a "La Riera"

La Mercè rep l'alta hospitalària i comença una llarga rehabilitació. La Lídia es retrobarà amb una amiga de joventut que porta una vida molt diferent de la seva. L'Ariadna és conscient que en Dídac ha renunciat a molt per ella.

Dimarts, 7 de gener, a les 15.50, "La Riera" torna a la graella de TV3.

Bea Segura s'incorpora al repartiment de la sèrie en el paper de Mònica Triola, una organitzadora de festes i esdeveniments. La Mònica és amiga de joventut amb la Lídia, encara que ella no s'alegrarà de retrobar-la.

Donen l'alta a la Mercè i la recuperació sembla que pot ser llarga. Els Guitart discuteixen per veure on s'estarà la mare. Finalment, s'imposa la voluntat d'en Claudi, i en Sergi i la Cristina acolliran la Mercè a la casa familiar. Només d'arribar-hi, ja es veu que els donarà feina.
 
La Lídia prepara una festa per reobrir la discoteca. En Nandu prepara la llista de vips convidats, i ella hi veu un nom: Mònica Triola. És una organitzadora de festes i esdeveniments. Es coneixen de joves. Es veu que en feien de grosses, i a la Lídia no li ve de gust reviure aquell passat. La Lídia ben aviat comprovarà que la Mònica segueix sent la mateixa salvatge de sempre.
 
L'Ariadna es reconcilia amb els seus pares. Ells li prometen que li posaran un professor d'anglès perquè pugui anar a Chicago l'any que ve. Una altra cosa és en Dídac. El noi està bastant creuat per no haver anat a Chicago. A l'Ariadna li fa por perdre'l. Ha renunciat a massa coses per ella.
Anar al contingut