Nadal 2013

Les campanades de TV3, des de les fonts de Montjuïc

Les campanades que donaran pas al 2014 es transmetran aquest any des de les fonts de Montjuïc de Barcelona. La periodista de "Divendres" Ana Boadas i "El foraster" Quim Masferrer en seran els presentadors.

La periodista Ana Boadas i l'actor Quim Masferrer són els presentadors de les campanades de Cap d'Any de TV3, que es transmetran des de les fonts de Montjuïc, a Barcelona.

Ana Boadas és copresentadora del magazín de la tarda de TV3, "Divendres", i Quim Masferrer és ara el conductor del programa de TV3 "El foraster". Tots dos seran a Montjuïc per fer arribar als espectadors una festa impulsada pel Consorci de Turisme de Barcelona, amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració del Gremi d'Hotels de Barcelona i Fira Barcelona.

Aquesta festa de Cap d'Any de la capital catalana, en què les tradicionals campanades seran substituïdes per pirotècnia, portarà el segell tècnic i artístic de La Fura dels Baus, Focus i Pirotècnia Igual, que han dissenyat un espectacle visual i de focs artificials que tindrà un protagonista molt especial: l'Ésser del Mil·lenni, una figura de 15 metres que amb la ciutat ja va donar la benvinguda l'any 2000. També hi participaran els Castellers de Sants.

I aquest any, acció de "regalar petons" a les xarxes socials durant les campanades de Cap d'any. Els espectadors podran regalar-ne a aquells que creguin que se'ls han merescut i compartir-los a Facebook, Twitter i Instagram amb el "hashtag" #regalopetonsTV3. Entre tots els usuaris que hagin publicat els seus petons virtuals a les xarxes, se n'escolliran dos. El Quim Masferrer i l'Anna Boadas dedicaran als dos elegits els seus primers petons del 2014.

A Catalunya Ràdio, una revetlla de Cap d'Any, des de les 23.05 a les 4.00. Un programa especial amb cinc hores de música seleccionada per Albert Puig, per acomiadar el 2013 i donar la benvinguda al 2014. Música de tots els temps, per a totes les edats i per a tots els gustos. Música d'aquí i d'allà pensada per ballar, emocionar-se i compartir en una de les nits més màgiques de l'any. A la mitjanit connectaran amb la transmissió de les campanades de TV3, des de la ciutat de Barcelona.

Les campanades també es podran veure en "streaming" al TV3.cat.
Anar al contingut