Humor

Un especial sobre la consulta a "Polònia"

Aquest dijous, a "Polònia", un programa especial de 50 minuts centrat en l'anunci de la data i la pregunta de la consulta, que començarà a les 21.50.

Aquest dijous, a "Polònia", un programa especial de 50 minuts, centrat en  l'anunci de la data i la pregunta de la consulta, que començarà a les 21.50.

Mariano Rajoy (Queco Novell) viatja fins a Barcelona per esbrinar, d'una vegada per totes, què és això del dret a decidir. El president del govern espanyol passeja per la capital catalana intentant entendre l'independentisme. No li serà fàcil. Mentrestant, Artur Mas (Bruno Oro) descobreix que potser no li serà tan fàcil fer la consulta el 9 de novembre del 2014.

A més, el govern espanyol es posa a la pell de The Mamzelles per explicar als catalans que no podran votar. Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) visita la seu de l'ANC per preguntar per què encara no ha sortit la gigafoto i el govern català es troba amb la directiva del Barça. Tots dos volen fer una consulta l'any que ve i s'han de posar d'acord.
Anar al contingut