Col·laboració amb Valentí Fuster

El canal Super3 promou els hàbits saludables entre els més petits

El canal infantil de TV3 estrenarà l'11 de gener la sèrie "Monstres supersans", una producció promoguda pel cardiòleg Valentí Fuster i protagonitzada pels personatges de "Barri Sèsam" que vol prevenir malalties com l'obesitat.

El canal Super3 incorpora en la seva programació la promoció dels hàbits saludables entre els més petits. El canal infantil de TV3 estrenarà l'11 de gener del 2014 la sèrie "Monstres supersans", una producció impulsada pel cardiòleg Valentí Fuster, que protagonitzen els "muppets", els personatges de "Barri Sèsam". La sèrie, amb 26 capítols, s'emetrà cada dissabte i diumenge, a partir de les 08.30.
 
"Monstres supersans" és una iniciativa de la Fundació SHE (Foundation for Science, Health and Education) i neix de la preocupació principal del seu president, el doctor Fuster, per crear bons hàbits de vida entre els infants, que els previnguin de malalties en augment, com ara l'obesitat o les malalties cardiovasculars, que són la primera causa de mort al món. A la sèrie, el doctor Fuster ha inspirat el personatge del famosíssim doctor Ruster, que ensenya tot el que cal saber sobre la salut als altres protagonistes de la sèrie.
 
El doctor Fuster ha fet aquest dimarts acte de cessió gratuïta dels drets d'emissió de la sèrie per al canal Super3 al director de TV3, Eugeni Sallent. En el curs de l'acte, al qual ha assistit també Carles Vilarrubí, vicepresident de l'SHE, el doctor ha destacat la necessitat que els científics col·laborin a fons per divulgar els temes mèdics entre la població, fomentant "la millora de la qualitat de vida". Convençut que les conductes de les persones es basen en l'aprenentatge i les experiències que tenen els infants entre els 3 i els 6 anys, basa la seva lluita "en el foment dels hàbits saludables entre els més petits". "Per això -ha afegit- he lluitat sempre perquè la salut formés part de l'educació que reben. I 'Monstres supersans' és una forma de fer comunicació social i és el resultat de la preocupació que tinc per la cultura de la salut".
Anar al contingut