Actualitat

"Descalç sobre la terra vermella", rep el premi a la millor minisèrie al Zoom Festival

La minisèrie d'Oriol Ferrer sobre el pare Casaldàliga ha obtingut el premi a Millor Minisèrie i Llorenç Castañer s'emporta el premi al Millor Guió per "Cenizas".

Dues produccions de Televisió de Catalunya han estat guardonades en l'11a edició del Zoom Festival d'Igualada (el Festival Europeu de Cinema per a Televisió). La minisèrie "Descalç sobre terra vermella" d'Oriol Ferrer ha obtingut el premi a Millor Minisèrie i Llorenç Castañer ha rebut el premi al Millor Guió per "Cenizas".

El jurat oficial que ha donat els premis aquest 2013 ha estat format per David Trueba, Lluís Ma. Güell, Pau Freixas, Sergi Schaaff i Mercè Pons.

Els premis Zoom 2013 són:

Millor Pel·lícula
"Tomorrow one year", dirigida per Aelrun Goette
Menció especial a la "Millor pel·lícula" per "Vicente Ferrer", d'Agustín Crespi

Millor Minisèrie
"Descalç sobre la terra vermella", dirigida per Oriol Ferrer
 
Millor Director
Thorsten Schimidt per "Arne's Legacy"

Millor Guió
"Cenizas" de Llorenç Castañer

El Jurat de la Crítica, format per Toni de la Torre, Cipriano Torres i Manuel de Luna, ha atorgat el premi a la Millor Sèrie Espanyola estrenada la temporada 2012-2013 a  "Vivir Cantando".

En aquesta edició el festival s'ha consolidat com un referent en el panorama de la ficció televisiva i ha esdevingut un aparador d'estrenes de les millors produccions a nivell europeu i un lloc de trobada de professionals. 
 
Anar al contingut