"Polseres vermelles" ha guanyat el premi Ondas 2013.
"Polseres vermelles" ha guanyat el premi Ondas 2013.
Ondas 2013

"Polseres vermelles" guanya l'Ondas a la millor sèrie

"Polseres vermelles" és la guanyadora del Premi Ondas 2013 en l'apartat de millor sèrie. El guardó es donarà el proper 20 de novembre al Gran Teatre del Liceu.

La producció de TV3 i Filmax  creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixa "Polseres vermelles" ha estat premiada en la categoria de millor sèrie espanyola en la edició número 60 dels premis convocats per Ràdio Barcelona, de la Cadena SER.

En l'apartat de televisió, han estat reconeguts també El Gran Wyoming (El Intermedio)  Pedro Piqueras  ( informatius de Telecinco,)  Maria Escario (informatius de La 1), Pepe Viyuela pel seu personatge a la sèrie "Aída", Michele Jenner  pel seu paper a "Isabel", el programa sobre l'accident de metro  de Valencia de "Salvados" i "75 minutos", de Canal Sur.

"Polseres vermelles" afegeix doncs el prestigi dels Ondas a la llarga llista de guardons que ja ha aconseguit des de la seva estrena a TV3 l'any 2011. Entre els premis obtinguts cal destacar el Seoul International Drama Awards com a millor guió de minisèrie, el Premi ONCE Catalunya a la solidaritat i la superació, el Premi Nacional  de Comunicació com a millor programa en la categoria de televisió i el Fotogramas de Plata de la Revista Fotogramas per a Àlex Monner com a millor actor de televisió.
Anar al contingut