Sàtira política

Artur Mas perd gent, a "Polònia"

El president de la Generalitat veu com cada vegada té menys votants. A més, Rajoy ensenya a Soraya Sáenz de Santamaría que el pitjor de la crisi ja ha passat.

Aquest dijous, a les 22.35, TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Artur Mas (Bruno Oro) perd gent. El president de la Generalitat veu com, tot i que persisteix en la seva proposta sobiranista, cada vegada té menys votants. On van a parar?

A Convergència troben la fórmula definitiva perquè ERC els doni sempre suport, per molt que retallin o es descobreixin casos de corrupció. I el conseller Espadaler (David Verdaguer), cansat de veure com els Mossos d'Esquadra no paren de generar polèmiques, presenta una nova mesura per tallar-ho en sec.

Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) ensenya a Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) que el pitjor de la crisi ja ha passat. Es descobreix com va ser l'espionatge dels EUA al president Rajoy. I Albert Rivera (David Olivares) i Jordi Cañas (Fermí Fernández) aprofiten el bon moment que passa Ciutadans per acabar de definir com ha de ser el partit.
Anar al contingut