Guardó

Joan Grau guanya el premi de guió transmèdia GAC-MAC

El projecte titulat "1714 2.0", de Joan Grau, ha estat el guanyador de la primera edició del certamen de guions transmèdia, organitzat per Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC).

"1714 2.0", del guionista Joan Grau, ha estat el projecte guanyador de la 1a edició del Concurs de Guió Transmèdia, organitzat per Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC). El barceloní s'ha endut un premi en metàl·lic de 2.000 € i el desenvolupament del dossier de producció a càrrec del MiLab de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna.

Els altres dos finalistes han estat "Intrusos", de Joanna Pardos, Josep Serra i Oriol Vilaseca i "Hi(p)stèrica", l'agenda cultural definitiva, de la castellonenca, Zaida Carmona. Tots ells s'enduran un pack de formació a càrrec del Màster de Disseny i Producció Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El jurat del concurs l'han format Daniel Resnich, coordinador i vocal del GAC; Lau Delgado, cap de continguts del MAC; Francisco Martín Villodres, coordinador del Màster de Disseny i Producció Audiovisual de la UAB; Joan Sabaté, director executiu del MiLab, i Ferran Clavell, responsable d'Innovació i Futur Mèdia dels Mitjans Digitals de Televisió de Catalunya.

En total, en aquesta primera edició del concurs s'han presentat 51 projectes. El GAC es felicita de les magnífiques dades de participació i de la qualitat de la gran majoria de les propostes rebudes.

Si vols veure la presentació dels finalistes fes clic aquí.
Anar al contingut