actualitat

La cançó del Tata triomfa

El Tata Martino de "Crackòvia" aconsegueix que la seva cançó soni arreu del món.

El Tata Martino (Ivan Labanda) es va estrenar com a protagonista d'un número musical amb la cançó "Se lleva el polo pistacho". L'entrenador del Barça va celebrar així el seu bon inici de temporada tot i les crítiques rebudes. El tema, seguint el ritme del "Get Lucky" de Daft Punk, s'ha convertit en tot un èxit arreu del món.

Primer a l'emissió al programa i després per internet, el #SeLlevaelPoloPistacho ha destacat arreu. A les xarxes socials se'n parla des de dilluns i fins i tot diversos mitjans de comunicació li han dedicat un espai.

Des d'"El Mundo Deportivo" de Barcelona fins als diaris argentins "La Capital" i "Rosario", passant per diaris esportius de Madrid com "Marca". Aquí us deixem alguns enllaços per veure com parlen del gag.

Barcelona: http://www.mundodeportivo.com/20131008/mundobarsa/el-genial-sketch-televisivo-del-tata-martino-y-su-polo-pistacho_54388619022.html

Argentina: http://www.rosario3.com/deportes/noticias.aspxidNot=136925&Parodian-al-Tata-Martino-al-ritmo-de-%22Get-Lucky%22

Madrid: http://www.tiramillas.net/2013/10/10/deporte/1381421579.html

 
Anar al contingut