Gastronomia

El forn El rebost de la Juliette, a "Cuines"

Un forner, Xevi Ramon, és el protagonista de la setmana. Aprendrem a preparar amb ell un pa amb bolets i botifarra negra, una cassoleta de llimona i una coca amb carbassó i formatge.

Aquesta setmana, des de Vilassar de Mar, ve a "Cuines" el forner d'El Rebost de la Juliette, Xevi Ramon.

Dilluns, aquest forner, que també és el responsable del pa Triticum que es ven a l'hostaleria més "top", ens farà una coca amb carbassó i formatge. Dimarts farà una cassoleta de llimona. Dimecres continuarem amb els dolços amb un pastís de formatge d'espècies. I dijous, el Xevi s'acomiadarà amb un pa amb bolets i botifarra negra, que és una creació en homenatge al periodista gastronòmic Pau Albornà, mort en accident als 25 anys.

Divendres 4 d'octubre, en el torn dels amateurs, rebrem una conductora d'autocars de Cassà de la Selva, Maria Bosch. La Maria, tan hàbil al volant com a la cuina, ens farà una brandada de bacallà amb poma caramel·litzada.
Anar al contingut