Un èxit que traspassa fronteres

Itàlia tindrà els seus "Polseres vermelles"

Aquest dilluns, 15 juliol, comença el rodatge al sud d'Itàlia de la primera adaptació de la sèrie creada per Albert Espinosa: es dirà "Braccialetti rossi", i és una de les grans apostes de la cadena RAI1 per a la pròxima temporada.

La història d'aquests 6 joves que coincideixen en un hospital infantil i que es posen una polsera vermella com a símbol d'amistat ha estat tot un èxit a Catalunya. La sèrie va acabar la seva segona temporada reunint 684.000 espectadors de mitjana i el 21,6 de quota.
 
Itàlia és el primer país on es duu a terme l'adaptació de la sèrie, que serà emesa per RAI1 amb el títol de "Braccialetti Rossi". Per aquesta cadena líder italiana es tracta d'una de les apostes importants de ficció per a la propera temporada.
 
L'adaptació és possible gràcies a la coproducció entre la productora espanyola Big Bang Media ("Homicidios"), la italiana Palomar amb RaiFiction ("Il Commissario Montalbano", un gran fenomen televisiu a Itàlia i basat en les novel·les d'Andrea Camilleri") i Funwood Ibérica.
 
El rodatge de "Braccialetti Rossi" sota la direcció de Giacomo Campiotti, un expert en grans produccions italianes i amb una gran carrera televisiva, començarà  aquest dilluns a Puglia, una regió al sud d'Itàlia que és on es recrearà l'hospital d'aquests "polseres" italians. De la mateixa manera que els "polseres" originals, els actors protagonistes de l'adaptació italiana estan fent dinàmiques de grup durant la setmana prèvia al rodatge per aconseguir aquesta unió en la vida real que transmet autenticitat través la petita pantalla.
  
"Polseres vermelles" ha traspassat fronteres de la mà de Filmax qui és qui s'encarrega de la distribució internacional de la sèrie. Ja s'ha pogut veure a les espanyoles Antena 3, Neox i TNT, on també van provocar una autèntica allau de fans, a la mexicana TV Azteca i a la nord-americana VME. Antena 3 tot just acaba de començar l'emissió de la segona temporada.
Anar al contingut