Un gran espectacle per a les nits de dissabte

TV3 estrenarà al setembre el concurs musical "Oh Happy Day"

El dissabte 21 de setembre, després del "TN vespre", TV3 estrenarà aquest gran espectacle musical on nou grups vocals i corals d'arreu de Catalunya competiran interpretant cançons per convèncer el jurat del programa. L'actor Eduard Farelo en serà el presentador.

A "Oh Happy Day" hi estaran representats tots els estils (pop, bandes sonores, rock, tradicional, cançó catalana...) amb cançons molt conegudes pel gran públic.

En la primera edició es nominaran 3 corals i una serà eliminada a la setmana següent, procés que s'anirà repetint fins arribar a la gran final amb els tres cors que segueixin en joc. A la gran final els espectadors votaran el cor guanyador entre els 3 finalistes. .A més de les actuacions dels cors, cada setmana s'oferiran en diversos vídeos de seguiment com afronten els assajos del nou repertori que hauran de defensar al programa, coneixerem millor la seva població i les històries humanes i personals que hi ha al darrere dels col·lectius de cantaires.

Les 9 corals que participaran al programa han passat prèviament dues fases de càsting: a la primera, celebrada durant 3 caps de setmana del mes d'abril al teatre dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona), hi van participar 43 grups vocals de tot el territori. 20 dels cors van passar a la segona fase de càsting, feta l'1 i 2 de juny al Palau de la Música de Barcelona.

Els grups vocals i les corals

Després dels dos càstings, les nou corals finalistes que participaran al programa són:
  • Coral·lí (Barcelona)
  • Singfònics (Terrassa)
  • Ol'Green (Barcelona)
  • Flúmine (Tortosa)
  • Geriona (Girona)
  • Gospelians & Gràcia (Girona-Barcelona)
  • Deu de Veu (Barcelona)
  • Messengers (Barcelona)
  • Tons i Sons (Terrassa)
El presentador

El presentador del programa  és l'Eduard Farelo,  una cara coneguda del públic de TV3 amb una llarga trajectòria com a actor, doblador i presentador, que conduïrà el programa amb un estil dinàmic i optimista.

El jurat

L'altre gran protagonista del programa és el jurat, que determina amb les seves valoracions quins són els grups vocals i les corals nominats i quins s'han d'eliminar. A més a més  de la tècnica vocal, el jurat valora de forma positiva la preparació de les coreografies, l'expressivitat en l'actuació i el vestuari del components de la coral. El jurat estarà compost per:

Sílvia Abril - Actriu i còmica televisiva
Pedro Pardo - Director del Cor de l'Orfeó Lleidatà i dela Jove Orquestra de Cerdanyola
Guille Milkyway - Músic, DJ i productor, líder del grupLa Casa Azul

L'edició del CD del programa

A principi de desembre s'editarà un CD amb els millors moments del programa que inclourà, com a mínim, una cançó interpretada per cadascun dels 9 grups i corals participants.

L'ambient per l'estrena al setembre ja es comença a escalfar amb la presència del programa a internet i les xarxes socials: ja es pot visitar el blog d'"Oh happy day" i seguir els seus comptes de Twitter i Facebook. Comenta què et sembla a Twitter amb l'etiqueta #ohdTV3.
Anar al contingut