Crackonews

"Crackòvia" marxa de vacances!

Tanquem amb molt bones xifres d'audiència una temporada en què han debutat personatges com Anna Tarrés, Marc Márquez o Kilian Jornet, entre molts altres.

Hem tancat la temporada 2012-2013 amb unes molt bones xifres d'audiències, un 21,4 % de share i 770.000 espectadors.

Enguany han debutat personatges com Kilian Jornet (Blai Jiménez), Anna Tarrés (Sergi Mas), Javier Aguirre (Sergi Mas), Neymar (David Verdaguer), Andoni Zubizarreta (Cesc Casanovas), Jordi Roura (Jordi Rios), Valentino Rossi (Bruno Oro), i Marc Màrquez (Oriol Vila), entre d'altres.

Aquesta temporada hem seguit l'actualitat blaugrana en la primera temporada de Tito Vilanova a la banqueta del Barça. Però el 2013-2014 la gran novetat serà la incorporació de Neymar (David Verdaguer) a la plantilla del Barça i a "Crackòvia". Es portarà bé amb el Messi? Entendrà el joc del Barça? Serà polèmic? El programa està preparat i expectant per qualsevol notícia que es pugui produir.

Pel que fa al RCD Espanyol, hem fet un gran fitxatge, el nou entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre (Sergi Mas) que ens ha donat molt de joc i segur que tindrà molt recorregut la propera temporada.

Pel que fa al Reial Madrid, el programa seguirà de prop com s'adapta al club el nou entrenador Carlo Ancelotti. La baixa de Mourinho (Toni Albà) del club blanc, farà que el "Crackòvia" hagi de seguir les seves aventures des de Londres, així com les aventures de Guardiola (Pep Plaza) des de Nova York.

El programa no deixarà de banda els altres esports. El campionat de Fórmula 1, la Lliga ACB de bàsquet, l'NBA americana o el tenis i les estrelles de cada un d'aquests esports seran objecte de la sàtira del "Crackòvia".
Anar al contingut