Amb Xavier Sala i Martín

Negocis d'èxit, classe d'economia i tresors arquològics de Begues, a "Divendres"

Aquest dijous, tertúlia d'economia amb Xavier Sala i Martín, negocis d'èxit a Catalunya amb el jove emprenedor Pau Garcia Milà i us mostrarem "l'encantat de Begues", la troballa arqueològica trobada a Catalunya més important dels últims anys.

Aquest dijous, a "Divendres" parlem de models de negoci d'èxit a Catalunya", amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, i la nostra col·laboradora Núria Coll. Com sempre, hem rastrejat aquelles idees que tenen un mercat real, i ens hem trobat amb el projecte de l'Albert Vallès, una assessoria sobre addiccions que ajuda els pacients o familiars a triar el millor mètode per desintoxicar-se. També coneixerem la història de l'Ivan Alòs, un fisioterapeuta que ha construït un aparell revolucionari per fer massatges en fred contra les lesions musculars, i un invent anomenat "Cubykaiak", un caiac plegable per dur al maleter.

La tertúlia d'actualitat tornarà a centrar la nostra atenció en els grans titulars de la secció d'economia dels diaris, amb el to didàctic del professor Xavier Sala i Martín, catedràtic d'economia, que ens dóna cada setmana d'una forma planera les claus per entendre la complicada situació econòmica. Amb Xavi Coral i Tian Riba.

I aquest serà l'últim dia de l'equip d'exteriors a Begues. Amb Espartac Peran descobrirem què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat del Baix Llobregat. A més a més, us presentarem "L'Encantat de Begues", la figureta humana més antiga de la península, trobada l'estiu passat, una de les 10 troballes més importants de l'any al món segons National Geographic. En parlem amb el científic Marc Boada i l'arqueòleg Manel Edo.

Les tardes de TV3 són tardes de DIVENDRES. En directe (16.40)
Anar al contingut