La vida des del cel

La natura a vol d'ocell, a "Grans documentals"

Volem a través dels sis continents per presenciar alguns dels més grans espectacles naturals del planeta a vista d'ocell. Aquesta setmana, Amèrica del nord i Àfrica.

A partir del 16 de juny, a les 22.40, el 33 viatja durant tres setmanes "A vol d'ocell". Agafats de les ales de diverses aus, "Grans documentals 33" viatjarà a través dels sis continents per presenciar alguns dels més grans espectacles naturals del planeta a vista d'ocell. Aquesta setmana, Amèrica del nord i Àfrica.

Amèrica del nord
Un recorregut per l'Amèrica del Nord enmig d'una bandada de milions d'oques de les neus per descobrir què se sent quan s'està al punt de mira de l'au nacional americana: el pigarg americà. També planarà per sota del Golden Gate de San Francisco amb pelicans, experimentarà la sensació de seure a sobre d'un ocell que el durà fins a Monument Valley, el Grand Canyon i Nova York.

Mentre es contempla el món a través dels ulls de les aus, una colla de martinets mostraran les extraordinàries estratègies dels dofins per buscar aliment, com ara la "varada voluntària". També assistirà a una trobada de milions d'ocells limícoles amb criatures prehistòriques que emergeixen del mar i, finalment, uns gavians el menaran a Mono Lake, on cacen mosques perseguint-les amb la boca oberta.

Àfrica
Un vol per l'Àfrica a sobre d'un voltor per gaudir d'una perspectiva totalment nova del continent més poblat d'animals. Una capbussada amb mascarells del Cap entre taurons, dofins i balenes per veure com participen de la gran migració de la sardina. Planarà amb pigargs africans per descobrir plegats una illa en forma d'essa habitada completament per flamencs, i junts emprendran una cacera espectacular. També volarà amb gavians dominicans que estudien el comportament de caça del depredador submarí número u: el tauró blanc.
Des de les ales d'una àliga, travessarà la boirina que envolta les cascades Victòria per submergir-se a pescar peixos al poderós riu Zambezi. Entre voltors, sobrevolarà en cercle i a gran alçada el drama de la migració dels nyus, al parc del Serengeti, per descobrir finalment què passa quan aquest carronyaire astut es converteix en presa.

Us avancem algunes imatges espectaculars dels documentals en una galeria fotogràfica.
Anar al contingut