Gastronomia

El restaurant Mas de Torrent, del Baix Empordà, al "Cuines"

El xef Jordi Garrido ens ensenya a preparar alguns dels plats més destacats de la carta del restaurant, com un bonítol marinat amb favetes, una amanida de remolatxa, pipes de carbassa i pernil d'ànec o un rap amb espècies i romesco verd.

Aquesta setmana, el plató del "Cuines" rep la visita del xef Jordi Garrido, del Mas de Torrent, al Baix Empordà. L'hotel, situat a la localitat de Torrent, i de cinc estrelles, està avalat pel prestigi de Relaix&Chateux. Es la primera ocasió que el Jordi Garrido visita "Cuines", després que fa un any, provinent de Xàtiva,  es va fer càrrec de la cuina  del Mas de Torrent. El xef, que va ser finalista al premi de Millor Cuiner de l'Any al Fòrum de Girona, ens presentarà alguns dels plats de la seva carta, com sempre adaptats a les necessitats del públic televisiu.

Dilluns començarem amb amanida de remolatxa, pipes de carbassa i pernil d'ànec. Dimarts aprendrem a fer bonítol marinat amb favetes, amanida de ravenets i menta fresca. Dimecres farem un plat ben sa i de temporada: verdures de primavera, popets i caldo de verdures. I dijous cuinarem rap amb espècies, romesco verd, porros i bullabessa de safrà.

Com cada divendres, acabarem la setmana amb l'espai "Cuina de  casa". Aquesta vegada ens visita Ramon Artigas, un enginyer tècnic de Sitges que ens cuinarà conill a la sitgetana. Un plat amb ingredients propis del Garraf, com les plantes i flors que lluiran aquesta setmana a Sitges amb motiu del Corpus.
Anar al contingut