Música

El 33 recorda George Moustaki amb el concert "Marina canta Moustaki"

Amb motiu de la mort del cantautor George Moustaki, el canal 33 reemet aquest concert documental en el qual algunes cançons de Marina Rossell es fonen amb els mateixos temes interpretats per Moustaki.

Aquest dijous, a les 00.00, el canal 33 emet el programa especial "Marina canta Moustaki" per recordar el cantautor que ha mort avui avui als 79 anys a Niça.

"Marina canta Moustaki"
és més que el concert que va oferir Marina Rossell al Palau de la Música Catalana el 19 d'abril de 2012 amb temes de Georges Moustaki. Aquest especial va més enllà i adopta el format d'un concert-documental. Partint de l'actuació al Palau, algunes cançons de la Marina Rossell es fonen amb els mateixos temes interpretats per Moustaki.

Així mateix, es recuperen declaracions del cantautor d'Alexandria on parla dels seus orígens, de la seva música i dels seus amics catalans. Un dels moments més emotius és la trobada entre Marina Rossell i Georges Moustaki a París, a casa del cantant, que va retratar el programa de TV3 "El convidat".

Tot això, esquitxat amb converses de la Marina Rossell amb el cantant Paco Ibáñez, un dels grans amics de Moustaki, configuren un espai que, més que un concert, és un homenatge al cantautor francès.
Anar al contingut