crackonews

La rua dels campions, també a "Crackòvia"

Aquesta nit, a "Crackòvia", la rua dels campions de Lliga. Els jugadors i tècnics del Barça també es passejaran en autobús al programa, minuts després de que la rua de veritat hagi acabat.

Aquesta nit, a "Crackòvia", la rua dels campions de Lliga. Els jugadors i tècnics del Barça també es passejaran en autobús al programa, minuts després que la rua de veritat hagi acabat.

Tito Vilanova (Xavi Serrano), David Villa (Bruno Oro), Carles Puyol (Jordi Rios), Victor Valdés (David Olivares) i la resta d'estrelles blaugranes reben al bus un convidat molt "especial".

A més, Josep Pedrerol (Fermí Fernàndez) sospita que Tomás Roncero (Cesc Casanovas) està posseït per Mourinho (Toni Albà). Per salvar el seu company, decideix practicar-li un exorcisme i aconseguir que deixi de ser l'únic que encara defensa el tècnic portuguès.

A Barcelona, descobrim com és una visita amb un dels metges del Barça i quins són els mètodes utilitzats per l'equip mèdic blaugrana. Mentrestant, Sandro Rosell (Queco Novell) continua obsessionat amb la idea de fitxar Neymar (David Verdaguer) com més aviat millor.

I al box de MotoGP, Marc Màrquez (Oriol Vila) es troba amb Valentino Rossi (Bruno Oro) i Jorge Lorenzo (Ivan Labanda). Els dos veterans volen parar-li els peus al pilot novell, que va molt fort.
Anar al contingut