Gastronomia

El restaurant Tugues, de Lleida, al "Cuines"

Aquesta setmana aprendrem a preparar plats senzills però molt suggeridors: amanida de presa d'ibèric, lluç de palangre amb espàrrecs de marge i crema de iogurt i xocolata blanca amb maduixots. Per divendres, un tiramisú per a nens que té l'èxit garantit!

El plató del "Cuines" rep aquesta setmana la visita de la xef Sandra González en representació de la cuina del Tugues, de Lleida. Des del 1967, la pastisseria Tugues ocupa un lloc de referència en el món dolç del país, i és membre de la Relais Dessert, una agrupació formada pels millors professionals de la pastisseria mundial. El relleu generacional ha ampliat el servei amb restaurant i amb un càtering, del qual ens presentaran alguns plats de la carta.
 
Dilluns començarem amb amanida de presa d'ibèric, una recepta senzilla per obrir pas a la setmana. Dimarts aprendrem a fer lluç de palangre amb espàrrecs de marge i vinagreta. Dimecres, festiu, no hi ha programa. I dijous reprendrem les forces amb una recepta ben dolça: crema de iogurt i xocolata blanca i maduixots, que acompanyarem amb brownie i festucs.
 
Com cada setmana, acabarem amb l'espai "Cuina de  casa". Aquesta vegada ens visita Sara González, de Barcelona, que canviarà el món de les relacions públiques pel dels fogons. Ens prepararà un tiramisú per a nens, una de les receptes que més triomfa en el seu blog personal de cuina.
Anar al contingut