Premis

"Lletra petita", premi BioCultura 2013

L'equip del programa ha estat reconegut amb el Premi Periodístic Biocultura, en la modalitat de televisió, per difondre els beneficis del consum responsable i dels aliments sans i biològics.

El jurat dels Premis Periodístics BioCultura en l'edició 2013 ha premiat l'equip de "Lletra petita" perquè "difon amb els seus reportatges de gran valor informatiu els beneficis dels aliments sans i biològics, del consum responsable, cobrint un ampli espectre dels problemes que amenacen la humanitat".

El lliurament dels Premis Estatals BioCultura 2013 es va fer dissabte 27 d'abril a la sala 9 del BioCultura, al Palau Sant Jordi de Barcelona. El van recollir la reportera de "Lletra petita" Samantha Vall, i Jordi Bigues, assessor del programa.

Lletra petita

Dirigit per Xavi Garcia, i presentat per Lídia Heredia, el programa s'ha posat durant 11 capítols en la pell del ciutadà per analitzar la nostra manera de viure, de consumir, de desplaçar-nos i de repartir el temps.

Amb l'ajuda dels reporters Samantha Vall i Juanra Bonet, "Lletra petita" ha buscat els gestos quotidians que poden fer millor el nostre dia a dia; descobrint les tecnologies que ens poden estalviar despeses a final de mes i, en definitiva, donar més informació i alguns consells per viure millor i d'una manera més sostenible.

En aquesta mateixa edició també ha estat guardonat amb el Premi Periodístic BioCultura en la modalitat de Ràdio, el programa de Catalunya Ràdio "L'Ofici de Viure", que dirigeix i presenta Gaspar Hernàndez.
Anar al contingut