Sèrie

"La Riera" tindrà cinquena temporada

"La Riera" tindrà un final de temporada espectacular... però no serà definitiu. TV3 ha decidit que la fidelitat dels espectadors -aquest any s'estan obtenint els millors resultats d'audiència de la història de la sèrie- es mereix una cinquena temporada.

El gener del 2010 arrencava "La Riera", una aposta per renovar les sobretaules de la cadena amb un producte tècnicament molt més ambiciós que les sèries que la van precedir.
 
Des del començament, els espectadors es van sentir atrets per aquesta família que caminava cap a la desintegració; per la vida entre fogons i el sol del Maresme. I tres anys i mig més tard, han canviat moltes coses, però dues es mantenen inalterables: la capacitat de lluita dels protagonistes i la fidelitat dels espectadors.
 
"La Riera" tindrà un final de temporada espectacular, però no serà definitiu. Els personatges han anat creixent dia a dia, gràcies a la feina d'uns actors excel·lents i el treball coordinat dels directors i guionistes. Tot plegats han fet evolucionar situacions i trames fins al punt on són ara, amb un clar futur al davant, i TV3 ha decidit que "La Riera" i els gairebé mig milió d'espectadors que té de mitjana es mereixien una nova temporada, la cinquena, que començarà a partir del setembre.
 
Els espectadors que segueixen la telenovel·la cada dia són 499.999 de mitjana, en una temporada en què la quota és del 25%. Els millors resultats de la història de la sèrie. D'altra banda, el 65% del panel GFK creu que és una sèrie de "molta qualitat", amb molta notorietat (el 85% del panel la comenta). I la valoren entretinguda (87%), amb un bon argument (87%) i amb uns protagonistes que agraden molt o bastant a més del 90% del panel.
 
David Plana, director argumental, ha fet una proposta sorprenent de cara a la nova etapa i tot apunta que serà una de les millors. L'equip de la sèrie està segur que "a la família Riera encara li queda molt per dir i per fer."
Anar al contingut