Audiències

Èxit de l'estrena del documental "Avi, et trauré d'aquí!"

El "Sense ficció" sobre la lluita per recuperar les restes de milers de persones enterrades al Valle de los Caídos va tenir un 17,3% de quota, el millor resultat de la temporada, i va ser "trending topic" a nivell estatal amb l'etiqueta #ettrauré.

Aquest dimarts TV3 va estrenar a "Sense ficció" "Avi, et trauré d'aquí!", un treball de Montse Armengou i Ricard Belis que aborda la lluita de diverses persones per treure les restes dels seus familiars del Valle de los Caídos, un monument únic al món, tant per les seves dimensions com per les seves vinculacions amb la dictadura. L'audiència mitjana del documental va ser de 541.000 espectadors i la quota del 17,3%, resultats que van situar l'emissió en la tercera més vista del dia i van aconseguir pel programa els millors resultats de l'actual temporada.

Aquest èxit també va ser palès a Twitter. L'etiqueta #ettrauré va ser "trending topic" a Espanya durant l'emissió, ocupant la tercera posició, i s'hi va mantenir fins entrada la nit. L'endemà encara apareixia entre els temes més comentats a Twitter. En total, es van generar més de 2.600 tuits amb l'etiqueta #ettrauré. El moment en què es van registrar més comentaris va ser al final del reportatge, a les 23.19. El "hashtag" #ettrauré s'havia difós des dels perfils socials del programa "Sense ficció" i durant la mateixa emissió per pantalla.

Aquest és un recull de tuits que hem pescat a Twitter amb l'etiqueta #ettrauré:





Anar al contingut