Gastronomia

El restaurant L'Hostalet, de La Garrotxa, a "Cuines"

El xef del restaurant ens ensenyarà a preparar receptes de l'anomenada cuina volcànica, basada en productes de la Garrotxa: una escudella de fajol, un estofat de bou amb garnatxa negra o uns cistellets amb trinxat de naps negres i botifarra de perol.

Aquesta setmana el plató de "Cuines" obre les seves portes al restaurant L'Hostalet, dels Hostalets d'en Bas, a la Garrotxa. A partir de dilluns, aquest restaurant que pertany al col·lectiu Cuina Volcànica ens oferirà les propostes de David Colom basades en productes d'aquella comarca de volcans.

Començarem la setmana farcint cistellets de pasta brick amb trinxat de naps negres, ceba i botifarra de Perol. Dimarts aprendrem a fer nyoquis amb crema de formatge i llardons de la mocada; una recepta d'aires italians amb un clar toc del país. Dimecres prepararem un plat amb paciència; estofat de bou ecològic de la Garrotxa amb garnatxa negra. I dijous cuinarem escudella de fajol, un cereal sense gluten, amb bolets i botifarra negra.

Les postres les reservem per l'espai "Cuina de Casa". Xavier Zaragoza, periodista de Tarragona, ens prepararà unes trufes disfressades, unes postres divertides i fàcils, ideals perquè els més joves s'animin a la cuina, però que se les disputaran petits i grans.
Anar al contingut