Campionat de campions

TV3 emet el XXI Concurs de Gossos d'Atura: campionat de campions

El concurs, que es va fer el 2 de desembre al camp Mas Solés, ha introduït novetats importants, afegint dificultat i alhora espectacularitat.

El XXI Concurs de Gossos d'Atura se celebra en el marc de la 619 edició de la tradicional Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà.  

Enguany, s'han introduït novetats importants, sumant elements dels concursos tradicionals de gossos d'atura amb els d'especial Border Collie, afegint dificultat i alhora espectacularitat al concurs.

Un gran espectacle al camp Mas Solés: el "Campionat de campions". Tots els participants han guanyat campionats a les seves terres d'origen, assegurant el nivell de la competició.

Els participants d'aquesta edició són en Miquel Adrover, amb Xusco (Campió de les Balears 2012), Hilari Novillo amb Whitney (Campió de Catalunya i del Concurs de Catsellar de N'Hug 2012), José Mari Pleguexuelo amb King (Campió de Ribes de Fresser) i Jordi Muxach amb Ness. Muxach ha guanyat el Concurs en 13 ocasions, i amb sis gossos diferents: Taca, Sit, Blanca, Dària, Kiss i la famosa gossa Coloma. Enguany, Jordi Muxach hi participa amb la Ness, amb qui ja va competir l'any 2011.

Des del País Basc hi participen Peyo Pagadizábal amb Lantz (Campió d'Euskadi 2012),  Ander Gardeazadal amb Koli (Campió d'Espanya especial Border Collie 2012) i Peyo Segurola (Campió de Guipúscoa 2012 i Campió vigent del Concurs de Torroella de Montgrí).

A banda, es compta amb la jutge internacional especial Border Collie Patrícia Gisquet, de França, que ha participat en edicions anteriors al concurs de Torroella.
Anar al contingut