ESTRENA

"Qui els va parir!", la nova proposta dels diumenges a TV3

Un espai per compartir l'aventura de ser pares amb bon humor i sentit comú. Dirigit i presentat per Carles Capdevila.

Els diumenges al vespre, els protagonistes seran els pares. I els seus fills. "Qui els va parir!" és un nou programa dirigit i presentat per Carles Capdevila, i amb Mireia Segú i Lluís Gavaldà com a col·laboradors. Durant els 50 minuts de programa, l'equip parlarà de la canalla, de com fer-la créixer de bon humor, però, sobretot, parlarà de qui els va parir, de la feina de pares i mares.

En la roda de premsa de presentació, Carme Basté, directora de programes i subdirectora de TVC, ha destacat l'interès i l'esforç dedicat al programa, que s'estrenarà diumenge 27 de gener, a les 20.00 h, a TV3. Miquel Garcia, director del Departament de Documentals, Educatius i Nous Formats de TVC, creu que aquest és un programa que faltava a la graella de TV3, un espai on formar i informar els pares i mares en la seva tasca d'educar els fills, però sempre amb bon humor i amb ganes de passar una bona estona. "Cada dia és més difícil educar els nens, i pensem que la televisió és una bona eina per aconseguir-ho, amb sentit comú i sentit de l'humor."

Carles Capdevila, director i presentador del programa, pensa que el món dels pares està ple de contradiccions: "Ens passem el dia intentant que els nens parlin i caminin, i quan ho aconseguim, només volem que callin i s'estiguin quiets." El programa, basat en el format radiofònic d'"Eduqueu les criatures", a Catalunya Ràdio, pretén aportar consells i elements pràctics per educar la canalla, en lloc de fer grans estudis i teories. Mireia Segú, col·laboradora del programa, s'encarrega de visitar les cases i viure la jornada de pares i fills. "Passo moltes hores amb els nens i estic recordant la meva etapa més infantil, anant a classes, activitats extraescolars, fent deures... Ara penso que no sé com ho aguantava!".

A la taula del plató, Carles Capdevila aportarà el punt de vista d'un pare de tres fills; Lluís Gavaldà defensarà el pare primerenc, de criatura encara petita, i Mireia Segú és la persona que no té fills, que s'ho està rumiant, i s'infiltra a les cases per comprovar com s'ho fan aquells que ja en tenen i com els canvia la vida. A més, cada setmana passaran pel programa experts en temes educatius i famosos que ens explicaran com fan de pares o mares.

"Qui els va parir" és un programa del Departament de Documentals, Educatius i Nous Formats, és una producció de TV3 i Anar Fent.
Anar al contingut