Premis

La sèrie del canal Super3 "Lara, què fem?", nominada als Emmy

Aquest dilluns s'han anunciat les nominacions a la primera edició dels Premis Emmy Kids. "Lara, què fem?" ha estat seleccionada en la categoria d'animació infantil.

"Lara, què fem?", la sèrie de 26 episodis d'11 minuts que el canal Super3 va estrenar a principis d'any, està concebuda i dirigida per Mercedes Marro. Tant l'enfocament dels continguts i els valors que s'hi presenten (l'Hospital de Sant Joan de Déu ha supervisat l'adequació dels continguts per al públic infantil) com el concepte visual, altament atractiu, han suscitat l'interès de les cadenes de televisió BBC (Regne Unit) i VPRO (Holanda), que han participat en el finançament de la sèrie. Un cop acabada, "Lara, què fem?" ha estat venuda a cadenes de pes com ara Canal + (França) i NRK (Noruega).

En aquesta primera edició dels Emmys Kids hi ha un total de 24 nominats en 6 categories procedents de 13 països diferents. "Lara, què fem?" haurà de competir en la seva categoria d'animació infantil amb "The Amazing World of Gumball" de la Gran Bretanya, amb la japonesa "Digimon Xros Wars - The Young Hunters Who Leapt Through Time", i amb la producció francesa "The Jungle Bunch".

Els guanyadors rebran els seus premis en la cerimònia inaugural dels Emmy Kids Awards, que es farà el 8 de febrer a Nova York.

L'acadèmia internacional de Televisió, Arts i Ciències ha creat aquests nous premis perquè, en paraules de Bruce L. Paisner, President & CEO de l'Acadèmia: "Una de les històries d'èxit de les televisions internacionals dels últims anys ha estat l'explosió arreu de programes infantils de gran qualitat".

Sinopsi

La Lara i les seves amigues i amics, tots de 12 i 13 anys, estudien en una acadèmia d'idiomes d'un país estranger. Junts comparteixen, en un to de comèdia dramàtica, els conflictes propis de la pubertat: la sexualitat, que comença a manifestar-se de maneres molt diverses, i el món de les relacions afectives.

Fitxa tècnica i artística

Idea original i direcció:
Mercedes Marro
Producció executiva: Pierre Nothman i Mercedes Marro
Producció executiva TVC: Xavier Romero i Oriol Sala-Patau
Guió: Cristina Jiménez
Direcció artística: Santi Jiménez
Cap d'animació: Gloria Calás
Animadors: Alex Morales i Santi Jiménez
Música original: Iain Cook

És un producció de l'empresa barcelonina Tomavistas, en coproducció amb Televisió de Catalunya, Redkite Animation (Escòcia) i Submarine (Holanda), amb el suport de l'ICIC i l'ICAA.
Anar al contingut