Programació especial

L'Onze de Setembre, a TV3

TV3 i el 3/24 faran un ampli desplegament per oferir tots els actes de la Diada de Catalunya i la marxa que ha organitzat l'Assemblea Nacional Catalana al centre de Barcelona.

La programacio dedicada a la Diada, començarà com és habitual, el dia 10 amb l'emissió del missatge del president de la Generalitat, que es podrà veure pel 3/24 a les 20.00 i per TV3 a les 21.00, just abans del "Telenotícies vespre".

A les 20.30 de dilluns, el 3/24 oferirà en directe l'acte de lliurament de les medalles d'honor del Parlament a Òmnium i a Càritas, amb què la cambra obre la commemoració institucional de la Diada, un acte presidit per Núria de Gispert i en el qual participarà el president de la Generalitat, Artur Mas, i que finalitzarà amb la interpretació de l'himne nacional a càrrec del Cor de Cambra del Conservatori del Liceu.

En acabar el lliurament dels guardons, es transmetran els actes del vuitantè aniversari de la inauguració del Parlament de la República que inclouen el restabliment de l'escut de Catalunya que el 1932 es va posar a la façana del Palau.

El "Telenotícies vespre" també n'oferirà informació, i durant l'emissió hi connectarà en directe.

Actes institucionals i seguiment de la manifestació d'ANC

TV3 i el 3/24 emetran a partir de les 9 del matí, i des del Parc de la Ciutadella de Barcelona, l'"Especial Onze de Setembre", que conduirà Ariadna Oltra. El programa inclourà la informació que es vagi generant al llarg del dia, amb connexions al monument de Rafael Casanova, i farà un cop d'ull al que hagi passat el dia anterior. Manel Sarrau dirigeix aquest especial, Ramon Larumbe el realitza i Roser Gispert el produeix.

A les 11.30 s'oferirà l'acte institucional de la Diada que, com sempre, es farà al Parc de la Ciutadella i del qual informarà, en directe i des d'allà, Ramon Pellicer.

TV3 farà el "Telenotícies migdia" des del Parc de la Ciutadella. Lídia Heredia serà allà per informar de tot el que hagi passat fins aleshores i connectarà amb les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona per copsar el desenvolupament de la jornada al territori català. Als estudis de TV3, Carles Prats informarà de la resta de l'actualitat del dia.

A partir de les 18.00, TV3 i el 3/24, en l'"Especial 11 de Setembre", transmetran en directe tot el recorregut de la Marxa cap a la Independència convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Joan Carles Peris i Lídia Heredia conduiran aquest programa, que inclourà entrevistes als ciutadans a peu de manifestació, als representants dels partits polítics assistents, els missatges que els espectadors facin arribar al hashtag #diadatv3 i tota la informació que vagi generant l'acte.

Per cobrir tot el recorregut, que començarà a la cruïlla de la Gran Via amb el Passeig de Gràcia de Barcelona i que acabarà davant del Parlament, TV3 ha preparat un ampli dispositiu amb dues unitats mòbils i 17 càmeres, una de les quals estarà situada en un helicòpter per donar els plans més generals de la marxa. La direcció d'aquest especial és de Manel Sarrau; la realització, de Lluís Palma, i la producció, de Roser Gispert.

A les 21.00, mentre el 3/24 continuï informant en directe de l'acte, TV3 oferirà el "Telenotícies vespre" des del Parc de la Ciutadella, on hi haurà Ramon Pellicer. Raquel Sans serà als estudis de TV3 per donar la resta de l'actualitat del dia.

La programació seguirà a les 21.50 amb l'estrena a "Sense ficció" el documental "1711. El setge", una coproducció de Televisió de Catalunya amb Lavinia Productora, amb la col·laboració d'E2S, dirigida per Jordi Ferrerons, amb guió i realització de Dani Sala i Núria Sala.

A continuació, a les 23.10 TV3 oferirà "El mapa dels sons de Tòquio", la pel·lícula dirigida per Isabel Coixet, i protagonitzada per Sergi López i Rinko Kiruchi.
Anar al contingut