El TV3alacarta continua expandint-se. (Foto: TV3.cat)
El TV3alacarta continua expandint-se. (Foto: TV3.cat)
Actualitat

TV3 arriba als Smart TV de Samsung

L'aplicació gratuïta de TV3 permet veure a la pantalla del televisor milers de vídeos segons demanda i també l'emissió en directe del canal TV3CAT.

El servei de vídeo de TV3 continua expandint-se per diferents plataformes i a partir d'ara també està disponible als televisors i Blu-ray Smart TV de Samsung.

Amb l'arribada als dispositius Smart TV de Samsung, el servei TV3alacarta és ja present a les principals plataformes de televisió connectada (Sony, Philips, LG, Sharp) i a altres plataformes com la videoconsola PS3, el Windows Media Center, el servei TiVo d'ONO, els receptors d'InOut TV i els dispositius mòbils. En trobaràs més informació aquí.

L'aplicació de TV3 als Smart TV de Samsung permet veure milers de vídeos segons demanda (consultables per programa i també a través d'un cercador) i l'emissió en directe del canal TV3CAT (opció disponible en els televisors a partir del 2011).

L'aplicació també posa a l'abast dels usuaris els vídeos més destacats del dia i la llista dels vídeos més vistos del servei TV3alacarta.

La navegació pel servei es fa amb el mateix comandament del televisor o bé des de l'aplicació Smart TV de Samsung compatible amb els telèfons mòbils de sistema operatiu IOS i Android.

L'aplicació gratuïta de TV3 ja està disponible a Samsung Apps.

Anar al contingut