Solidaritat

Els espectacles de la Marató

Les actuacions posaran el contrapunt d'entreteniment necessari: els espectadors podran gaudir d'espectacles de circ, ball, música, humor, màgia i il·lusionisme.

Durant tota la jornada de diumenge, les actuacions seran un dels elements destacats del programa, ja que seran el contrapunt d'entreteniment necessari en aquest format televisiu.

Els espectadors podran gaudir d'una combinació d'espectacles que inclou circ, ball, música, humor, màgia i il·lusionisme. Hi participaran: Cor de Teatre, Lídia Pujol, Companyia Voltearte, Ton Muntané , la Companyia Katraskacia, els actors de "Polseres vermelles", la Companyia de Dansa Roberto G Alonso, The Gospel Viu Choir, Kulbik, Nina i la Big Band de l'ESMUC dirigida per Joan Munné, Bollywood Diamond, Trakatap, Xuriguera i Faixedes, La Cubana, el cor d'"Òpera en texans", Joan Manuel Serrat i Josep M. Mas –Kitflus-, Macaco, Davis Georcelli i August Tharrats (Piano a 4 mans Campi qui Boogie!), Cia Antonio Díaz - Mr Snow, i Manu Guix, Elena Gadel i Lidia Guevara amb els artistes d'"Un gran cor per la Marató".

Anar al contingut