El programa del mar

La Costa Brava en caiac, a "Thalassa"

Ens endinsem a l'hivern amb caiac pels racons d'aquesta costa propera i magnífica que va des de Blanes fins més enllà del cap de Creus.

El divendres 12 d'abril a la nit, "Thalassa", el programa del mar, emet els reportatges següents:

La Costa Brava en caiac

Seguint els passos de l'austríac Paul Fidrmuc, que el 1948 va publicar el llibre "Una piragua en la Costa Brava", ens endinsem a l'hivern amb caiac pels racons d'aquesta costa propera i magnífica que va des de Blanes fins més enllà del cap de Creus, gaudint de la natura del litoral en la seva forma més pura, sense les aglomeracions de l'estiu.

Anem de la mà d'un grup d'apassionats del caiac de mar, que ens ensenyen el perquè la seva afició és la més senzilla i assequible forma de navegar, i una manera gratificant de viure l'experiència del mar.


Cadis, una joia andalusa

En aquest reportatge visitem la ciutat de Cadis de la mà d'Arturo Pérez-Reverte, un dels escriptors espanyols més famosos de la seva generació. Arturo va ser un periodista brillant abans d'un novel·lista amb èxit i Cadis és una ciutat que estima especialment, aquí passa l'acció del seu últim llibre.

El seguim per redescobrir un paisatge gairebé verge, amb els seus edificis restaurats, les seves cases i la gent sempre disposada a compartir el seu amor per la vida.



Anar al contingut