Gastronomia

L'Andreu Ruiz, de l'Arrosseria de l'Andreu, al "Cuines"

El propietari d'aquest restaurant de Cunit (Baix Penedès) obre la setmana amb unes taronges caramel·litzades amb mousse de xocolata blanca. També farà un arròs de costella de porc, un tàrtar de gamba blanca i un carpaccio de gamba amb carxofes.

L'Andreu Ruiz és el cuiner i propietari de l'Arrosseria de l'Andreu, a Cunit (Alt Penedès), però debuta al "Cuines" amb unes postres: unes taronges caramel·litzades amb mousse de xocolata blanca. Dimarts, ara sí, farà un dels seus arrossos més apreciats: el de costella de porc amb espinacs.

Dimecres l'Andreu cuinarà un tàrtar de gamba blanca de Vilanova; una manera de treure-li partit a unes gambes que són magnífiques i gens cares, com és el cas, també, de la gamba "panxuda", que prepara dijous en carpaccio i amb carxofes confitades.

Divendres, a l'espai "Cuina de casa", la Lourdes Domec, una agent de viatges de Barcelona, farà la seva versió d'un plat que va aprendre a l'Orient Llunyà: un pollastre amb espècies. I com tots els divendres d'aquesta temporada, amb ingredients ecològics.


Anar al contingut