Premis

"30 minuts", guardonat amb el premi del Consell Municipal de Benestar Social

El reportatge "Escanyats per la hipoteca", emès pel programa el 10 d'abril, ha estat guardonat amb el premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació.

El guardó s'ha entregat aquest dilluns en un acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, que ha presidit la quarta tinenta d'alcalde, Maite Fandos.

El reportatge del "30 minuts" guardonat recull la situació a què s'enfronten aquelles persones que, en no poder pagar la hipoteca, acaben perdent la casa -perquè se la queda el banc o la caixa- però ells continuen endeutats per a tota la vida. Des de l'inici de la crisi a Espanya, hi ha hagut prop de 300.000 execucions hipotecàries.

"Escanyats per la hipoteca" és un reportatge de Roser Oliver, amb imatge de Walter Ojeda, realització de Betty Llobera, producció de Sandra Rierola i muntatge de Carles Señalada.

A més del premi a "30 minuts" també han estat guardonats el web de la Fundació Arrels, el periodista Fidel Masreal i el seu reportatge "Triomfs sobre la marginació", publicat a "El Periódico de Catalunya", i i "Àpats en companyia", del programa Extraradi, de Com Ràdio.






Anar al contingut