València-Barça

Les semifinals de la Copa del Rei, a Esport3

Aquest dimecres, 1 de febrer, el canal esportiu de TV3 oferirà una àmplia informació sobre el València-Barça d'anada.

La Copa del Rei torna a acaparar l'atenció del canal Esport3, amb motiu del partit d'anada, demà, de les semifinals València-Barça. L'enfrontament esportiu serà present al llarg de tota la jornada a la programació del canal Esport3, que en farà un seguiment abans, durant i després del matx.

A més de les informacions en els programes de TV3, "Els matins" i els telenotícies, la informació específica del canal Esport3 sobre el matx començarà a les 13.45, amb el programa "Esport Flaix", que serà presentat per Bernat Soler i comptarà amb la participació de Pichi Alonso i Víctor Patsi, des de València.

A la tarda, a partir de les 19.30, començarà pel canal esportiu de TV3 una programació ininterrompuda de 5 hores sobre el matx, amb els programes "Esport Club" i "Efectivament".

Una primera edició d'"Esport Club: València-Barça", que començarà a les 19.30, amb 80 minuts de durada i emissió conjunta per TV3, de les 20.15 fins a les 20.35, informarà dels prolegòmens del matx, amb la presentació de Xavier Valls i la participació de Xavier Torres i Pichi Alonso.

A partir de les 20.50 i al llarg del partit hi haurà una edició especial del programa de tertúlia "Efectivament", amb el títol "Efectivament: la ràdio en colors", que presentarà Lluís Canut i comptarà amb la participació de l'actual entrenador del Nàstic de Tarragona, Jorge d'Alessandro, i de Joan Beumala, Mònica Palenzuela i Juanma Domènech, excap de premsa del València.

Finalment, després del matx i a partir de les 22.50, hi haurà una segona edició del programa "Esport Club: València-Barça", en emissió conjunta per TV3 i el canal Esport3, i amb 100 minuts de durada, amb un resum del partit i les opinions dels protagonistes. Aquesta edició tindrà la presentació de Xavier Valls i la participació de Xavier Torres i Pichi Alonso.

Tota aquesta programació es completarà amb la reemissió del partit de la Copa del Rei que el València i el Barça van disputar la temporada 1997-98.

Anar al contingut