Seguim a Cassà de la Selva!

Joel Joan, Teresa Gimpera i els Premis Gaudí, a "Divendres"

Aquest dimecres parlem amb Joel Joan, president de l'Acadèmia del Cinema Català, i l'actriu Teresa Gimpera, que aquest any serà nomenada membre d'honor de l'Acadèmia. I a Cassà de la Selva hem trobat el primer 600 que es va matricular a l'estat espanyol!

Al programa d'aquest dimecres ens visitaran Joel Joan, president de l'Acadèmia del Cinema Català, i l'actriu Teresa Gimpera, que aquest any serà nomenada membre d'honor de l'Acadèmia en la gala d'entrega dels premis Gaudí que se celebrarà el 6 de febrer.

A Cassà de la Selva hi viu Joan Dausà, sastre que ara fa 40 anys va vestir Gala, l'esposa de Salvador Dalí. Amb ell parlarem de com va ser la seva relació amb ella i de la seva experiència en l'ofici de sastre.

En Pere cullell, veí de Cassà de la Selva, és el propietari del primer 600 que es va matricular a l'estat espanyol. Amb ell i amb l'especialista en motor Josep Lluís Merlos ens endinsarem en la història d'aquest vehicle mític.

La tertúlia d'actualitat d'avui tindrà com a participants els nostres col·laboradors Marina Llansana, Ernest Folch, Xavier Sardà i Tian Riba.

Anar al contingut