Cultura del vi

L'excentricitat desacomplexada d'Emilio Rojo, a "En clau de vi"

Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia, per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi.

El programa d'aquesta setmana viatja fins a Galícia, concretament a Arnoia, per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's.

Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.
Anar al contingut