La diada dels Minyons

Especial "Quarts de nou": Traca final de la temporada castellera amb gust de 3 de 10

TV3 oferirà diumenge a la tarda un ampli resum de l'última gran jornada castellera de la temporada. Els Minyons de Terrassa intentaran tornar a descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles. L'especial s'emetrà simultàniament en alta definició pel canal TV3HD. La diada sencera també podra seguir-se en directe a partir de les 12.00 a través de TV3alacarta.


La diada dels Minyons de Terrassa és l'última gran jornada castellera de la temporada i és una cita on s'ha vist alguna de les gestes més grans de la història dels castells. Per això TV3 n'oferirà un ampli resum el mateix diumenge a la tarda, en un programa especial de "Quarts de nou".

La colla terrassenca vol reviure els grans moments amb un propòsit: tornar a descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles, el castell que només ells han completat i que aquest any se'ls ha resistit, però que han treballat intensament. Els assajos dels Minyons inclouen altres castells de gamma extra i fins i tot l'insòlit 4 de 10 amb folre i manilles, que mai ningú ha arribat ni a intentar.

La 33a diada dels Minyons també tindrà les actuacions dels Castellers de Sants i els Castellers de Barcelona, que tanquen la temporada intentant castells de nou per aconseguir els seus màxims objectius.

"Quarts de nou" parlarà amb la Lucia, l'enxaneta protagonista del primer 3 de 10 descarregat de la història; la jove, després d'aquella diada, va marxar a viure a Andalusia i sempre va enyorar els castells.

El programa especial de "Quarts de nou" amb motiu de la diada dels Minyons s'emetrà per TV3 el diumenge 27 de novembre, a partir de les 19.15, i simultàniament en alta definició pel canal TV3HD.

Els aficionats que vulguin seguir la diada sencera en directe, ho podran fer a partir de les 12.00 a través del TV3alacarta.
Anar al contingut