Música

Sènior i el Cor Brutal, a "De prop"

Un concert d'un grup inspirat en el rock americà contemporani que sap transportar-lo al seu paisatge immediat, el de la seva ciutat: València.

Aquest dijous el programa "De prop" ofereix el concert de Sènior i el Cor Brutal. Miguel Àngel Landete és l'ànima del grup, un projecte individual que cristal·litza com a banda. Un grup inspirat en el rock americà contemporani que sap transportar-lo al seu paisatge immediat, el de la seva ciutat: València, el Mediterrani ultramarí, viatger, d'horitzons amplis.

Al "De prop" presenten el seu nou disc, el segon, que es titula "Gran" un treball diferent del primer, enregistrat entre Montevideo (Uruguai), els EUA i València.

Aquest segon disc ha tingut la producció de Raül Fernández (Refree) i ha estat enregistrat d'una manera més reposada, més treballada. El resultat afavoreix l'esperit crític de Sènior apropant-lo a l'actitud del cantautor elèctric, amb una poderosa banda de rock cobrint-li les espatlles. Sènior i el Cor Brutal és una de les propostes més sòlides del rock català actual.
Anar al contingut