Estrena

"Saint Seiya: el quadre perdut" arriba al canal 3XL

No et perdis aquesta sèrie d'animació japonesa que ens presenta uns guerrers units tràgicament en una Guerra Santa en què la deessa Atenea i Hades s'enfronten cada dos-cents anys pel destí de la Terra.

El divendres 18 de novembre, a les 23.25, arriba una altra novetat al canal 3XL, a banda de l'estrena de la sisena temporada de "Doctor Who". Es tracta de la sèrie d'animació japonesa "Saint Seiya: el quadre perdut" (Saint Seiya. The Lost Canvas).

Des de temps mitològics, té lloc una Guerra Santa en què la deessa Atenea i Hades s'enfronten cada dos-cents anys pel destí de la Terra. Tenma, Alone i Sasha, tres orfes que han crescut junts, s'acomiaden amb la promesa de tornar a reunir-se algun dia. Però els seus destins fan un gir inesperat que els acaba unint tràgicament.

Mentre l'impulsiu Tenma s'entrena per convertir-se en Cavaller d'Atenea, el dolç i bondadós Alone descobreix que està destinat a convertir-se en la personificació d'Hades en aquesta era. És aleshores quan Alone comença la creació d'una pintura sense precedents, el quadre perdut, amb el qual vol portar la salvació al món. Quan la pintura cobreixi el cel, el món arribarà a la fi.
Anar al contingut