Entrevista

Albert Espinosa: "Encara estic flipant"

Hem parlat amb l'Albert Espinosa, autor de "Polseres vermelles", per saber de primera mà la seva reacció a la notícia segons la qual Steven Spielberg produirà la versió nord-americana de la sèrie.

"Polseres vermelles"arribarà als Estats Units i molt probablement ho farà de la mà d'un dels grans directors i productors de Hollywood: Steven Spielberg. Segons el guionista de la sèrie Albert Espinosa, la versió nord-americana estarà produïda per Dreamworks, la productora del director d'"ET".

"És una emoció molt forta", ens confessa l'Albert, "és un somni fet realitat veure que la teva història, que has escrit a casa, ara la veurà tot el planeta".

Una de les creadores de la sèrie "Friends", Marta Kauffman, que també és al projecte, va ser qui va descobrir la sèrie i va veure possibilitats d'adaptar-la al mercat nord-americà. Espinosa es mostra també molt content amb aquesta incorporació: "'Friends' parlava de sis amics en un pis i 'Polseres vermelles" parla de sis amics en un hospital".

"No canviaran gaire els guions però sí que tindran el toc de Spielberg i Kauffman", i es mostra molt segur que "serà una adaptació molt xula i molt potent. Tots dos saben molt de valors com la tendresa i l'amistat i també de famílies desestructurades", uns valors molt presents a "Polseres vermelles".

El guionista ha volgut aprofitar per recordar que Mònica Terribas va creure des del principi en el projecte de fer un sèrie d'hospitals i que ell va tenir llibertat total a l'hora d'escriure els guions. Albert Espinosa, encara sorprès pel gran èxit i el fenomen de fans que ha suscitat la sèrie, ens ha comentat que aquesta notícia "és fruit d'una feina conjunta. Filmax i TV3 han sabut trobar els contactes i l'agència per fer aquest somni realitat".


Armand Pérez

Anar al contingut