A LA PANTALLA GRAN

La nova aventura del Rovelló ara a la pantalla gran!

El gosset caçador de bolets, Rovelló, ha decidit fer el salt als cinemes digitals de Catalunya amb la seva nova aventura nadalenca "Rovelló. Un Nadal Sense Noel".

L'entremaliat gosset caçador de bolets, Rovelló -creat a la productora D'Ocon Films i protagonista de 105 episodis i 5 llargmetratges per a televisió de gran èxit d'audiència- ha decidit fer el salt als cinemes digitals de Catalunya amb la seva nova aventura nadalenca "Rovelló. Un Nadal Sense Noel", en col·laboració amb Televisió de Catalunya, Enciclopèdia Catalana, l'Institut Català de les Indústries Culturals i l'Institut de Política Lingüística.

Les aventures del Rovelló s'han venut arreu del món, on han tingut una excepcional acollida, en especial els darrers llargmetratges.

L'estrena de la pel·lícula, d'aproximadament 70 minuts de durada, serà a partir del 15 de desembre als següents cinemes de projecció digital:

JCA Cinemes - Alpicat - LLeida
JCA Cinemes - Valls - Tarragona
Cinemes Guiu - La Seu D'Urgell - Alt Pirineu
Cinemes Urgell -Mollerusa
Cinemes Catalunya - Berga - Berguedà
Cinemes Majestic - Tàrrega - Lleida
Cinemes Arinko Kiton - Palamós - Girona
Cinemes Albeniz - Roses - Girona
Cinemes Cinesa Diagonal - Barcelona ciutat
Cinemes Cinesa La Maquinista - Barcelona ciutat

Sinopsi

S'acosta Nadal i tothom està excitat esperant que vingui el Pare Noel amb els seus regals. Malauradament aquest any no farà acte de presència, perquè algú l'ha tret de circulació etzibant-li una garrotada que li ha provocat amnèsia.

La notícia de l'absència del Pare Noel ha revolucionat el poble de Navell i tothom haurà de comprar els seus propis regals. Fins i tot el Llisot ha hagut de buscar-se una feina fora d'hores per poder-los pagar! Per si això fos poc, també ha d'atendre els assajos de l'obra de teatre que s'està preparant per Nadal... quin estrès!

Al final, el nostre benvolgut cadell Rovelló farà el possible per tal que el Pare Noel -que ha estat acollit al mas Tolosa- recuperi la memòria i així no falti a la cita de cada any.

Anar al contingut