LA NIT DE LA CULTURA BALEAR

El 33 transmetrà dissabte la Nit de la Cultura balear

El 33 emetrà, en directe des de Palma de Mallorca, l'entrega dels Premis 31 de desembre, una mostra de la cultura feta a les illes Balears. L'acte comptarà amb diverses actuacions musicals i marcarà l'inici de la celebració dels 45 anys de l'Obra Cultural Balear.

El 33 transmetrà dissabte, des del teatre Principal de Palma, la Nit de la Cultura balear, la gala que, organitzada per l'Obra Cultural Balear, mostra cada any la cultura feta a les illes Balears i s'entreguen els Premis 31 de desembre, que arriben a la 21a edició. L'edició d'aquest any retrà homenatge al poeta i novel·lista Blai Bonet, mort ara fa deu anys, i serà presentada per Núria Solé, de Televisió de Catalunya, i Dani Bagur, d'IB3. La celebració servirà, a més a més, de sortida als actes de celebració dels 45 anys de l'Obra Cultural Balear, que s'allargaran tot el 2008.

El programa de la Nit inclou dos blocs. El primer inclourà les actuacions de Cappela; del grup de rock Fora des Sembrat; del cantautor vilafranquí Tomeu Penya; del grup de pop Anegats i del cantautor menorquí Miquel Mariano, autor de la cançó "Verigut", que estarà acompanyat pel guitarrista Joan Bibiloni i per la veu de Lluís Sintes. A més, l'actor Miquel Àngel Llonovoy farà un dels seus coneguts monòlegs i el grup Corcada Teatre interpretarà un fragment de l'obra "A pèl", basada en textos de Blai Bonet.


El segon bloc estarà integrat per l'espectacle "L'illa de la calma", amb música d'Antoni Parera Fons, interpretacions al piano d'Andreu Riera i veus de Lluís Sintes, Cappela i el Cor del Teatre Principal. També inclourà un recital poètic a càrrec d'Agnès Llobet i Jaume Gomila, amb textos de Guillem d'Efak, Anselm Turmeda, Damià Pons, Miquel Martí i Pol, Miquel Àngel Riera, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Jaume I, Pere Quart, Josep Palau i Fabre, Damià Huguet, Miquel Mestre i José Carlos Llop.

La Nit de la Cultura balear s'acabarà amb la interpretació, per part de tots els participants, de "La Balanguera".
Anar al contingut