El Gran Dictat 2.0

"El gran dictat" estrena nova versió de l'aplicació per a mòbils

TV3 renova una de les aplicacions per a mòbils de més èxit. El Gran Dictat 2.0 és gratuït i es pot descarregar per a iPad, iPhone, iPod Touch i dispositius Android.

Una de les aplicacions per a mòbils de més èxit que TV3 va posar en circulació l'any passat es renova amb una nova versió molt més completa que l'anterior i en aquesta ocasió també compatible amb els dispositius Android.

En El Gran Dictat 2.0, l'usuari podrà jugar a "La frase desfeta", la prova en què s'ha d'ordenar amb sentit la frase enginyosa d'un personatge famós. Òscar Dalmau –presentador del programa– proposa cinc frases i, en dos minuts, el participant haurà d'arrossegar les paraules per ordenar-les tal com en el seu moment les va pronunciar el seu autor original.

Per aquesta versió es manté la prova d'"El gran dictat", en què el jugador haurà d'escriure sense faltes les paraules que l'Òscar li proposa. Són 15 paraules i l'usuari tindrà 15 segons per a cadascuna. Es comença amb un grup de 5 mots senzills i s'avança cap a grups de paraules més complicats.

A més, els usuaris d'iPhone podran competir amb altres usuaris a través de la plataforma de joc d'Apple, Game Center. Tant en iPhone com en iPad i Android es podran compartir els resultats via Twitter i Facebook.

Aquesta aplicació serà gratuïta i es podrà descarregar per a iPad, iPhone, iPod Touch i dispositius Android –el sistema operatiu de Google- 2.1 i superior.

La primera versió de l'aplicació d'"El gran dictat" per a iPhone es va estrenar el juny de l'any passat i fins ara s'ha descarregat 35.000 vegades.

L'actualització d'aquesta aplicació també ve acompanyada d'una nova versió del joc d'"El gran dictat" al web. Un joc que també inclou la prova de la frase desfeta i en què els usuaris podran compartir els resultats a les xarxes socials i en un rànquing propi del joc.

Tota la informació sobre com descarregar les aplicacions estarà disponible a www.tv3.cat/elgrandictat i també a www.tv3.cat/mobils.


Anar al contingut