Futbol

La Final de la Supercopa d'Espanya de futbol, a TV3

TV3 transmetrà aquest dimecres el partit de tornada entre el Barça i el Madrid d'aquesta competició entre els guanyadors de la Lliga i de la Copa, després de l'empat al camp del Bernabéu.

La tornada de la Supercopa d'Espanya entre Barça i Madrid, al Camp Nou, ocuparà, dimecres, un ampli espai en la programació de TV3 i del canal Esport3, que s'allargarà, de manera permanent, durant cinc hores, fins ben entrada la matinada.

Aquesta programació permanent començarà a les 21.15, amb l'emissió, pel canal Esport3, del programa "L'Avantmatx", en què s'informarà, al llarg d'una hora i mitja, de les novetats d'última hora i de l'arribada dels equips a l'estadi.

A partir de les 22.45, la programació passarà a TV3, que transmetrà el partit, amb l'hora prevista d'inici a les 23.00. I després, a la una de la matinada, TV3 i el canal Esport3 faran una emissió conjunta d'"El vestidor", espai de 45 minuts, en el qual es recolliran les opinions i es faran les corresponents anàlisis tècniques. Tanmateix, cal destacar que l'hora d'inici d'"El vestidor" podria retardar-se si el joc s'allargués a causa d'una pròrroga.

La transmissió de TV3 d'aquest partit de tornada de la Supercopa anirà a càrrec de Bernat Soler, Pichi Alonso, Jordi Grau, Josep Maria Puig i Víctor Patsi.

Tota aquesta programació del partit de tornada de la Supercopa queda condicionada per la disputa, a les 20.45, dels partits d'anada dels play-off de la Champions, dels qual TV3 transmetrà l'Odense-Vila-real, en directe. També, d'un d'aquests play-off, el Bayern-Zuric, el canal Esport3 farà un ampli resum, a partir de les 22.45.

La gran final des del Camp Nou també es podà seguir en directe per internet a través del servei del TV3alacarta, només per a l'Estat Espanyol. Així que connecta't aquesta nit i viu el segon clàssic de la temporada!
Anar al contingut