Òpera

"L'incoronazione di Poppea", a "Una nit al Liceu"

"L'incoronazione di Poppea", de Claudio Monteverdi, és la primera òpera que ofereix aquest estiu el programa "Una nit al Liceu", conduït per Carolina Rosich.

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona posa en escena per primer cop l'òpera "L'incoronazione di Poppea", de Claudio Monteverdi, una peça inspirada en textos clàssics. Amb direcció musical de Harry Bicket i posada en escena de David Alden, l'òpera explica els enganys, intrigues i assassinats de Poppea per arribar al tron de l'imperi romà tot casant-se amb Neró.

Els intèrprets són, entre d'altres, Sarah Connolly, com a Nerone, Jordi Domènech, que fa d'Ottone, i Franz-Josef Selig, que és Sèneca.


Resum argumental

Drama més amoral que no pas immoral, celebra la victòria de la passió i de l'ambició, i presenta una varietat i complexitat molt grans tant en la psicologia dels personatges com en els recursos musicals, però sense defugir la ironia i el sarcasme, en un conjunt que integra, de manera tràgica i còmica, sentiments i afectes, crueltat i sensualitat.


Anar al contingut