Escalfant motors per la Lliga

La pretemporada del Barça i l'Espanyol comença a TV3 el dissabte dia 23

La pretemporada del Barça i l'Espanyol començarà a TV3 el dissabte dia 23. A partir d'aquella data, tots dos equips tenen programats una sèrie de partits amistosos, de tornejos i de competicions oficials, en el cas del Barça, que TV3 i el seu canal esportiu, el canal Esport3, transmetran. La majoria d'aquests partits els disputaran abans que comenci la Lliga, el dissabte 22 d'agost.

La pretemporada del Barça inclou la gira americana, les supercopes i el Gamper

TV3 té previst seguir el Barça en els partits que disputi en aquesta pretemporada, en les dues supercopes, l'espanyola i l'europea, i en el Trofeu Joan Gamper.

El calendari és el següent:

- El dissabte 23 de juliol, a Split
A partir de les 20.30, transmissió del matx Hadjuk Split - Barça, que l'equip blaugrana jugarà a la ciutat croata en commemoració de l'aniversari del club local.

- El dimarts 26 i el dimecres 27 de juliol, Copa Audi, a Munic
El dimarts 26 i el dimecres 27, el Barça participarà en el quadrangular de la Copa Audi, que es disputarà a la ciutat alemanya de Munic.
Dimarts, TV3 emetrà, a partir de les 18.15, el Barça - Internacional de Porto Alegre. Després, i a partir de les 20.30, el canal Esport3 transmetrà la segona eliminatòria, entre el Bayern Munic i el Milan.
Dimecres, les transmissions queden supeditades a la classificació del Barça per a la final, ja que, si la disputés, el partit per al tercer i quart llocs es transmetria al canal Esport3, a partir de les 18.15, i la final, a TV3, a partir de les 20.30. I si el Barça hagués de jugar per al tercer i quart llocs, aquest matx es transmetria a TV3, i la final, al canal Esport3.

- Del dissabte 30 de juliol al dissabte 6 d'agost, la gira americana
Sense descans, l'equip blaugrana començarà una gira americana i en una setmana disputarà tres partits en tres ciutats dels EUA que TV3 transmetrà en directe: la matinada del dissabte 30 de juliol al diumenge 31, a partir de les 01.00 i des de Washington, el que jugarà, com si fos la segona volta de la passada final de Champions, amb el Manchester United; la matinada del dimecres 3 d'agost al dijous 4, a partir de les 02.00 i des de Miami, el que jugarà amb l'equip mexicà del Chivas; i el dissabte 6 d'agost, a partir de les 22.00 i des de Dallas, el que jugarà amb l'Amèrica de Mèxic.

- La Copa Catalunya, el 8 i el 9 d'agost
Després de l'estada als EUA, el Barça jugarà, el dilluns 8 d'agost, una de les semifinals de la Copa Catalunya. TV3 la transmetrà, a partir de les 21.45, i després oferirà una edició del programa "El vestidor". L'endemà, dia 9, TV3 transmetrà la final, a partir de les 21.45.

- La Supercopa d'Espanya, el 14 i el 17 d'agost
La setmana prèvia al començament de la Lliga tornarà a TV3 un capítol més de la rivalitat blaugrana amb el Madrid, amb la transmissió dels dos partits de la Supercopa d'Espanya: el diumenge 14 i a partir de les 21.40, l'anada, des de l'estadi Bernabéu; i el dimecres 17, la tornada, des del Camp Nou i a partir de les 23.00. En tots dos casos hi haurà després una edició del programa "El vestidor".

- El Gamper, el dilluns 22 d'agost
Després de la primera jornada de la Lliga, arribarà el Trofeu Joan Gamper, que es disputarà el dilluns 22 i que TV3 transmetrà, en un horari i amb un rival dels blaugranes encara per determinar.

- La Supercopa d'Europa, el divendres 26 d'agost
Finalment, el divendres 26 d'agost el Barça i el Porto disputaran a Mònaco el partit de la Supercopa d'Europa, que TV3 transmetrà a partir de les 20.45.

- Els sortejos de la Champions
Finalment, s'emetran, en directe, els dos sortejos previs al començament de la temporada 2011-12 de la Champions. El divendres 5 d'agost, el canal Esport3 oferirà, a partir de les 12.00, el sorteig dels "play-off" de classificació. I un d'aquests partits serà emès, a TV3, el dimecres 17, a partir de les 20.40 i abans de la transmissió, també a TV3, del partit de tornada de la Supercopa espanyola.
El segon sorteig, en què el Barça coneixerà els tres equips a què s'haurà d'enfrontar en la lligueta de la primera fase de la competició, tindrà lloc el dijous 25 d'agost, un dia abans del matx de la Supercopa europea, i TV3 i el canal Esport3 el transmetran, a partir de les 17.55.


La pretemporada de l'Espanyol inclou el Ciutat de Barcelona i l'homenatge a Dani Jarque

Pel que fa a l'Espanyol, la pretemporada a TV3 començarà també el dissabte 23 de juliol i acabarà el dilluns 15 d'agost.

El calendari és el següent:

- El dissabte 23 de juliol, amistós amb el Llagostera
El dissabte 23 de juliol, l'equip blanc-i-blau jugarà amb el Llagostera, que acaba de pujar a la Segona B. El canal Esport3 transmetrà el matx, des del camp de Llagostera i a partir de les 18.45.

- El dimecres 27 de juliol, el Ciutat de Barcelona contra el Boca
El dimecres 27 de juliol, l'Espanyol farà la seva presentació a l'estadi de Cornellà-el Prat i disputarà el Trofeu Ciutat de Barcelona contra l'equip argentí del Boca Juniors. El canal Esport3 en transmetrà els actes previs, a partir de les 20.45. El partit començarà a les 21.30, i la primera part es podria emetre al canal Esport3 si el Barça jugués la final de la Copa Audi, a Munic, i la segona, a TV3. Si el Barça no disputés aquesta final, l'Espanyol-Boca Juniors s'emetria, íntegrament, a TV3.

- El dijous 28 de juliol, matx contra un equip israelià
El canal Esport3 transmetrà, a partir de les 19.00, el matx que l'equip blanc-i-blau jugarà al seu estadi contra l'equip israelià del Sepharan.

- El dijous 4 d'agost, homenatge a Dani Jarque
L'emoció estarà present en el partit d'homenatge a Dani Jarque que el Sevilla i l'Espanyol jugaran el dijous 4 d'agost a la capital andalusa i que transmetrà el canal Esport3 en un horari encara per fixar.

- La Copa Catalunya, el 8 i 9 d'agost
Després del partit d'homenatge a Jarque, l'equip disputarà la primera de les semifinals de la Copa Catalunya el dilluns 8, a partir de les 19.00. TV3 emetrà el matx. La final entre els vencedors de les dues semifinals es disputarà l'endemà i TV3 l'emetrà a partir de les 21.45.

- El divendres 12 d'agost, amb el Sabadell
El divendres 12 d'agost, el Sabadell, acabat de pujar a la Segona A, serà rival de l'Espanyol, i el canal Esport3 el transmetrà a partir de les 21.30.

- El dilluns 15 d'agost, trofeu a Saragossa
La pretemporada l'acabarà l'Espanyol el dilluns 15 d'agost, enfrontant-se a la capital aragonesa amb el Saragossa, en el Trofeu Ciutat de Saragossa, que transmetrà el canal Esport3 a partir de les 21.30.
Anar al contingut