Situació crítica

"L'assalt a Entebbe", a "Cronos"

El juliol de 1976 un grup armat ha capturat un avió d'Air France i l'ha desviat cap a Uganda, on el general Idi Amin Dada mana i beneeix l'acció. Els terroristes amenacen de matar tots els jueus de l'avió, més d'un centenar, si no s'alliberen presos palestins tant a Israel com a altres països.

Aquest dilluns, a "Cronos", el primer capítol de "L'assalt a Entebee".

El juliol de 1976 un grup armat ha capturat un avió d'Air France i l'ha desviat cap a Uganda, on el general Idi Amin Dada mana i beneeix l'acció. Els terroristes amenacen de matar tots els jueus de l'avió, més d'un centenar, si no s'alliberen presos palestins tant a Israel com a altres països. La situació és terrible i l'amenaça és ben real. Només fa quatre anys del segrest i assassinat d'atletes israelians als Jocs Olímpics de Munic.

L'exèrcit israelià decideix fer un cop de força i envia un centenar de comandos a l'aeroport ugandès d'Entebbe, on mantenen segrestats els hostatges. Mai s'ha aconseguit portar a terme una operació tan agosarada i difícil.

El documental retrata amb tota vivesa aquells dies de l'estiu del 1976. La tensió del segrest, la preparació del rescat, els problemes i entrebancs de l'operació militar... Una hora trepidant d'acció que no et permet desenganxar-te de la pantalla, però produïda amb rigor documental.
Anar al contingut