Audiències

"La Trinca: biografia no autoritzada", va arribar als 700.000 espectadors

El telefilm sobre La Trinca, que pots recuperar al TV3alacarta, va arribar als 700.000 espectadors de mitjana, liderant la jornada amb prop de 200.000 espectadors d'avantatge i el 23% de quota.

"La Trinca: biografia no autoritzada" va arribar als 700.000 espectadors de mitjana, amb una quota del 23%, segons dades de Kantar media. El telefilm, estrenat ahir per TV3 en horari de "prime time", i que s'inspira en la primera etapa de la carrera professional dels músics de Canet de Mar, va merèixer l'interès dels espectadors, ja que, a més de la seva audiència, va liderar la jornada, amb 187.000 espectadors de mitjana més que el "Telenotícies migdia", també de TV3, que va ser el segon programa més vist.

El telefilm, una coproducció de TV3, Diagonal TV i Gestmusic, basat en una idea de Joaquim Oristrell, el protagonitzen tres actors novells: Dídac Flores, Marc Marginet i David Moreno, que donen vida, cadascun, als primers  anys de la vida artística de Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual, els autèntics "trincos".

Els novells han comptat amb la col·laboració d'aquests, que també hi participen en petits papers: Mainat i Pasqual encarnen dos professionals del món de l'espectacle, i Cruz fa de xòfer del grup. La trama passa al llarg d'una gira artística i hi tenen presència també altres personatges que recreen, en clau d'humor, la situació política i social que es vivia en aquells anys 60 i 70 del segle passat.

Actors novells triats en el càsting concurs "Buscant La Trinca"

La novetat més important de "La Trinca: biografia no autoritzada" és que els tres actors novells, els "nous trincos del segle XXI", que al telefilm interpreten un total de dotze cançons dels músics de Canet, van ser escollits en el càsting concurs que es va fer l'any passat, i que TV3 va emetre amb el nom de "Buscant La Trinca", amb una gran participació i gran èxit d'audiència.

Finalment, cal destacar que TV3 va tornar ahir a liderar la jornada, amb el 16,3% de quota i quatre punts d'avantatge en relació, i que va copar també els cinc primers llocs del rànquing de programes.

Si vols tornar a veure la pel·lícula o si no la vas poder veure a la seva emissió a la tele, ho pots fer al TV3alacarta!

Anar al contingut