Estrena de "Torchwood"

Sèries i pel·lícules, aquest estiu al canal 3XL

El 4 de juliol, el canal 3XL estrena la programació d'estiu, amb novetats com "Torchwood", "Shin Chan", la quarta temporada de "Nip/Tuck" i sèries com "Diaris de vampirs", "Breaking bad" o "Little Britain". El cinema continuarà molt present, amb pel·lícules els dimarts i els diumenges.

"Shin Chan"
A partir del 4 de juliol, el canal 3XL emetrà la sèrie de dibuixos "Shin Chan", de dilluns a divendres, a les 21.30 h. Cada episodi de "Shin Chan" es divideix en historietes de 3 a 10 minuts, que ensenyen alguna petita anècdota de la vida d'en Shinnosuke (Shin Chan), un nen de sis anys que viu amb els seus pares en una casa típicament japonesa. Com es pot descobrir al cap de pocs minuts, en Shin Chan és un nen força original. La seva manera de parlar i els comentaris que fa (plens de referències sexuals) no deixen d'escandalitzar els adults i els nens i nenes que l'envolten. A part, es distreu fent coses com posar-se les mitges de la seva mare al cap, exhibir la seva "trompa d'elefant", tocar les seves professores de guarderia i, en resum, turmentar els adults i els nens i nenes que l'envolten.

I tot just després de "Shin Chan", de dilluns a divendres, s'emetrà la sèrie "Plats bruts".


"Torchwood"
Aquesta seqüela de la sèrie "Doctor Who" (Torchwood és un anagrama de "Doctor Who") s'emetrà cada dilluns, a les 22.20 h, i els diumenges, a les 23.40 h de la nit. Creada per Russell T. Davies, "Torchwood" segueix les aventures d'un equip d'investigadors que fan servir tecnologia alienígena per resoldre crims, alguns de terrestres, però d'altres, no. Separat del govern, al marge de la policia i més enllà de les Nacions Unides, "Torchwood" estableix les seves pròpies regles. Liderats per l'enigmàtic capità Jack Harkness, l'equip de "Torchwood" s'endinsa en el desconegut i lluita contra l'impossible. Des d'una base subterrània, construïda sobre una escletxa en el temps i en l'espai, l'equip pot respondre a qualsevol amenaça alienígena, com l'aterratge d'un meteorit, la tecnologia extraterrestre, una autòpsia inusual o la propagació d'un virus extraterrestre i mortal.

Des de la seva estrena, "Torchwood" ha rebut diversos premis, com els Bafta Cymru 2007 (els BAFTA de Gal·les) a la millor sèrie dramàtica, i també n'ha rebut Eve Myles, com a millor actriu.

Intèrprets: John Barrowman (capità Jack Harkness), Eve Myles (Gwen Cooper), Burn Gorman (Owen Harper), Naoko Mori (Toshiko Sato), Indira Varma (Suzie Costello), Gareth David Lloyd (Ianto Jones), Kai Owen (Rhys Jones)

Creador, cap de guió i productor executiu: Russell T. Davies
Guionista principal: Chris Chibnall
Guió: Peter J. Hammond, Toby Whithouse, Helen Raynor, Cath Tregenna i Andy Rattenbury
Producció: Richard Stokes
Producció executiva: Julie Gardner

Una producció de la BBC, en associació amb CBC

I els dilluns, després de "Torchwood", serà el moment de produccions com "Lo Cartanyà" i "Arròs covat".


"Nip/Tuck"
A partir del 6 de juliol, el canal 3XL recupera la sèrie nord-americana "Nip/Tuck", a partir de la quarta temporada. "Nip/Tuck", que s'emetrà dimecres i dijous a les 23.05 h, està protagonitzada pels cirurgians plàstics Sean McNamara (Dylan Walsh) i Christian Troy (Julian McMahon), que regenten McNamara/Troy, una important consulta a South Beach. En l'estrena de la quarta temporada, en Sean i en Christian celebren una operació històrica i reben una proposició interessant tant del pacient Burt Landau (Larry Hagman), un adinerat capitalista de risc mèdic que voldria un implant testicular més gran; com de la seva dona Michelle, molt més jove (Sanaa Lathan). Mentrestant, la Julia (Joely Richardson) revela a en Sean una informació devastadora sobre el fill que du al ventre. La teleoperadora eròtica Cindy Plumb (Katheleen Turner) demana als cirurgians que li aconsegueixin una veu més jove. En Christian, torturat, redecora el seu apartament després d'una penosa cita amb la seva psiquiatra, la doctora Faith Wolper (Brooke Shields).

"Nip/Tuck" vindrà precedida per dues sèries d'èxit del canal 3XL: els dimecres, per "Diaris de vampirs"; i els dijous, per "Breaking bad".


"Little Britain"
La sèrie britànica d'humor "Little Britain" ocuparà un lloc destacat a la graella del canal 3XL, amb la reemissió de tots els capítols a partir del 4 de juliol. "Little Britain" s'emetrà de dilluns a dijous i també els dissabtes. Aquesta sèrie d'esquetxos, que fa un curiós recorregut per les illes britàniques, està protagonitzat pels humoristes Matt Lucas i David Williams, que donen vida a un llarg seguit de personatges esbojarrats, excèntrics i surrealistes.


Dimarts i diumenges, cinema
El cinema continua ocupant un lloc destacat en la graella del canal 3XL, amb l'emissió de dues pel·lícules setmanals, els dimarts i els diumenges. Alguns dels films que es podran veure durant l'estiu seran: "Stret fighter: la llegenda", "El batalló perdut", "Els escalfabanquetes", "Des de Rússia amb amor", "Futuresport", "Sempre sabré què vau fer l'estiu passat", "Croades: atrapat al passat", "Delta Farce: forces desarmades", "Un penques de confiança", "Els productors", "Els immortals: l'origen", "Goldfinger", "Una ànima en silenci", "Cors solitaris", "El territori de la bèstia", "La maledicció de la flor daurada" o "Quan arribarem?".

Anar al contingut