Economia

El funcionament de la indústria discogràfica sense discos, a "Valor afegit"

Deu anys de revolució a internet han acabat ensenyant noves maneres d'espavilar-se i guanyar-se la vida en la difícil indústria musical. El programa "Valor afegit" parla de com s'ho fa aquesta indústria per guanyar diners sense gairebé vendre discos.

El programa "Valor afegit" parla de la indústria musical. Més enllà del "boom" dels Manel, analitza com s'ho fan cantants, mànagers, promotors i discogràfiques per guanyar venent pocs discos.

A més, el programa entrevista Jaume Massana, director general de Catalunya Caixa. Quan es compleix un any del procés de fusió de l'entitat, analitzem la seva situació actual, els ajuts públic del FROB i les crítiques que s'han fet a la restricció de crèdit malgrat aquests ajuts, i als salaris i bonus dels seus directius.

I, finalment, parlarà d'assistir als empresaris. I és que diferents organitzacions empresarials, en una iniciativa sense precedents, han posat en marxa programes d'assistència a empresaris que s'ha arruinat o han arribat a situacions límit per culpa de la crisi.
Anar al contingut